Altijd al wel eens lekkere taco's willen maken? dan ben je bij het juiste adres. Wij hebben namelijk voor vandaag op het menu het recept voor een lekkere rund taco

Ingrediënten

nachosmaken.nl
  • 1 pond mager (ten minste 80%) rundergehakt
  • 1 beker Oud El Paso
  • 10 Oude taco-schalen van El Paso ™ SAVE $
  • 1/2 hoofdsla-, versnipperd
  • middelgrote tomaat, gehakt (3/4 kop)
  • beker versnipperd Cheddar-kaas

Stappen

  • Bak het vlees in een 10-inch koekenpan op matig vuur 8 tot 10 minuten, af en toe roeren, tot bruin; uitlekken.
  • Roer de salsa door het vlees. Verwarm tot het kookpunt, onder voortdurend roeren; verminder hitte tot middelhoog. Kook 5 minuten, af en toe roeren. Giet het rundvleesmengsel in een grote serveerschaal.
  • Verwarm taco schelpen zoals aangegeven op verpakking. Serveer taco schelpen met rundvleesmengsel, sla, tomaat en kaas.

Gegrilde kip taco recept:

Heb je wel eens geen zin om uitgebreid te koken? met dit recept ben je binnen in een no- time klaar!

  • middelgrote ui, in partjes gesneden, de wortel intact houden
  • 2 knoflookteentjes, fijngehakt
  • 1 pond beenloze kippendijen
  • 1 eetlepel komijnzaad, grof gemalen
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 koffielepel koosjer zout
  • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 8 maïstortilla's, verwarmd (voor serveren)
  • 2 avocado's, in plakken gesneden (voor serveren)
  • Cilantro-takjes, in schijfjes gesneden radijs en partjes limoen (voor serveren)

Voorbereiding:

  • Bereid de grill voor op middelhoog vuur.
  • Gooi de ui, knoflook, kip, komijn, olie, zout en peper in een middelgrote kom.
  • Grill de ui en kip tot ze gaar zijn en licht verkoold, ongeveer 4 minuten per kant.
  • Laat kip 5 minuten rusten voordat je het snijdt. Serveer het met de tortilla's, avocado's, Charred Tomatillo Salsa Verde, koriander, radijs en partjes limoen.
  • Als je al de stappen netjes hebt op gevolgd ben je eindelijk klaar en kan je er lekker van genieten!

Simpel taco recept

Deze taco's zijn perfect voor elke gelegenheid. Taco's zijn het beste om voor te bereiden als je een drukke dag hebt gehad en als je geen tijd hebt om uitgebreid te koken. je moet alleen het rundvlees of kip voorbereiden en de toppings moet hakken en iedereen zijn eigen toppings kan samenstellen. Deze taco's krijgen hun authentieke smaak van komijn en chilipoeder. dit recept heb je binnen 40 minuten gemaakt.

Ingrediënten:

  • 1 pond rundergehakt of een pond kippengehakt
  • 1 kleine ui
  • 1 theelepel olijfolie
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • 1 1/2 theelepeltjes gemalen komijn
  • 1 theelepel zout
  • 1 Pinto beans
  • 1 blikje tomatensaus
  • 3 / 4 kop water
  • 1/2 kop salsa
  • 1 1/2 kopjes (6 gram) versnipperd Cheddar kaas
  • 1 eetlepel gehakte verse koriander
  • Taco schelpen of meel tortilla's
  • Verwarmd Toppings: gesneden sla, tomatenblokjes, salsa, zure room

Stappen:

  • Kook het gehakt in een grote koekenpan op middelhoog vuur, roerbak het vlees tot de vlees is afgebrokkeld en niet meer roze is. Goed laten wegvloeien. veeg de koekenpan af met een papieren handdoek.
  • Bak het ui in hete olie in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Voeg chilipoeder, komijn, zout en rundvlees toe. Kook 5 tot 7 minuten, af en toe roeren. Roer de bonen, tomatensaus, driekwart kopje water en salsa erdoor. Pureer de Pinto bonen in een koekenpan met een vork, laat enkele bonen heel. zet het vuur laag en laat het onafgedekt 8-10 minuten of tot de vloeistof is afgekoeld.
  • als topping gebruik je de kaas en koriander. Dek af, zet het vuur uit en laat 5 minuten staan ??of tot de kaas smelt. Serveer met taco-schelpen of tortilla's en de gewenste toppings.

Probeer ook eens

Advertenties

Nieuwste recepten

Adverteerders